Bruisend collectief van expertise voor MKB.

In dienst van u, de MBK'er

Kantoorruimte Zwolle | Werkplek Zwolle

All-in!

Volledig gefaciliteerd

BOLWERK BUSINESS CLASS

Organiseer je succes

Omgaan met veranderingen!

ML | Management biedt de Structura Academie. Een workshop persoonlijke passie en visie van uw onderneming! Hoe haalt u het optimale uit uw processen door de mens als individu en in de samenwerking centraal te stellen.

Virtuele tour door uw bedrijf

Uw bedrijf tot 100m2 in beeld brengen met een Virtuele tour door middel van Google Maps Business View?

De Carrièrehanddruk…

De maatschappelijk verantwoorde handdruk voor de carrière van uw medewerker bij ontslag. Duurzame inzetbaarheid door te investeren in de carrière van uw (ex-)werknemer bij outplacement en loopbaanadvies. Een sociaal plan!

RESPONSIVE WEBSITE

Moderne, frisse website, goed zichtbaar op alle platformen en apparaten.

De avontuurlijkste bedrijfsuitjes

Bezoek de Volkswagenfabriek in Emden, een bijzonder gezellig bedrijfsuitje!

Info:

In samenwerking met de ondernemers van het Ondernemersbolwerk organiseert Parallax Business Coaching regelmatig een ‘Business Class’. Dit is een ‘learning by doing’ programma van één of twee dagen per week waarin start ups hun ondernemingsideeën in daden omzetten. Zodoende kunnen deelnemers voorbereid, gecertificeerd en met ‘business skills’ een winstgevend bedrijf opbouwen.

De bedrijvigheid van het Bolwerk werkt als inspirerende omgeving en het ondernemerscollectief fungeert als sparringpartner en netwerk. Zo’n ‘bootcamp‘ vindt plaats onder leiding van een gekwalificeerde ondernemerscoach, die wordt ondersteund door de Bolwerkexpertise op het gebied van administratie, fiscale en juridische zaken, marketing, verkoop, sociale media, enzovoort.

In zo’n 90 dagen worden de deelnemers via coaching, intervisie en feedback uitgedaagd om hun skills als ondernemer verder te ontwikkelen. Naast onderwerpen als b.v. internetmarketing, performance management in de praktijk en waardenproposities als basis voor ‘branding’, wordt ruime aandacht besteed aan het trainen en toepassen van leiderschapstools.

Geïnteresseerd? Deel dit met uw netwerk en nodig uw relaties uit!

Contact

Neem contact op met Rob Sevenhuijsen voor meer informatie over deze Business Class, dit kan via 06-57941158 of via onderstaand contactformulier.