BOLWERK BUSINESS CLASS

Organiseer je succes

Info:

In samenwerking met de ondernemers van het Ondernemersbolwerk organiseert Parallax Business Coaching regelmatig een ‘Business Class’. Dit is een ‘learning by doing’ programma van één of twee dagen per week waarin start ups hun ondernemingsideeën in daden omzetten. Zodoende kunnen deelnemers voorbereid, gecertificeerd en met ‘business skills’ een winstgevend bedrijf opbouwen.

De bedrijvigheid van het Bolwerk werkt als inspirerende omgeving en het ondernemerscollectief fungeert als sparringpartner en netwerk. Zo’n ‘bootcamp‘ vindt plaats onder leiding van een gekwalificeerde ondernemerscoach, die wordt ondersteund door de Bolwerkexpertise op het gebied van administratie, fiscale en juridische zaken, marketing, verkoop, sociale media, enzovoort.

In zo’n 90 dagen worden de deelnemers via coaching, intervisie en feedback uitgedaagd om hun skills als ondernemer verder te ontwikkelen. Naast onderwerpen als b.v. internetmarketing, performance management in de praktijk en waardenproposities als basis voor ‘branding’, wordt ruime aandacht besteed aan het trainen en toepassen van leiderschapstools.

Geïnteresseerd? Deel dit met uw netwerk en nodig uw relaties uit!

Contact

Neem contact op met Rob Sevenhuijsen voor meer informatie over deze Business Class, dit kan via 06-57941158 of via onderstaand contactformulier.