Info:

Is het niet jammer….je bent geselecteerd uit een stapel kandidaten. Soms wel honderd! Er valt een uitnodiging op je deurmat voor een sollicitatiegesprek.
Tegenwoordig een unieke kans op werk. Maar hoe vaak loopt zo’n gesprek niet zoals we wensen. Daar gaat je gedroomde baan.

Teleurgesteld hoor je dat je niet in het profiel past. In veel gevallen betekent dit dat de werkgever je niet herkent in het profiel wat je van jezelf hebt gegeven.
Helaas ligt dat maar al te vaak aan het feit dat we ons onvoldoende of onvolledig voorbereiden of niet goed snappen wat een werkgever wil.

Maar waar haal je die kennis vandaan? Hoe bereid je je voor op een perfect sollicitatiegesprek? Informatie op het internet richt zich vaak op het solliciteren in het algemeen maar niet op het sollicitatie gesprek.
Ondanks dat er wel sprokkeltjes informatie te vinden zijn, na veel snuffelwerk tref je nooit een totaaloverzicht aan.

Perfect sollicitatiegesprek
Nieuwe Werklozen heeft daar werk van gemaakt! Graag bieden wij je een workshop aan waarin alle aspecten van een perfect sollicitatiegesprek aan de orde komen.
De beste manier om je goed voor te bereiden! Schrijf je nu in via info@nieuwewerklozen.nl voor de workshop op woensdagmiddag 1 oktober a.s. in Zwolle.
Voor meer informatie kijk dan op onze website www.nieuwewerklozen.nl

Inspiratiesessie:

Kom naar de inspiratiesessie van Nieuwe Werklozen.

U komt toch ook? Deel deze sessie en nodig uw relaties uit

Waar en wanneer?

Dinsdagavond 16 september 19:30
Het Ondernemersbolwerk, Dr. Stolteweg 46, Zwolle

Deelname op basis van no cure/no pay € 5,=.
Heb je niets opgestoken of niks nieuws geleerd van de sessie en kun je aangeven waarom niet dan hoef je niets te betalen!

Schrijf je nu in via : info@nieuwewerklozen.nl m.v.v. locatie